Instal·lacions

LES NOSTRES INSTAL·LACIONS

Hem cuidat cada metre quadrat, per oferir-vos el millor servei

SOBRE EL DISSENY

OTA Cochs és una immobiliària i companyia d’assegurances que, recentment, va reformar la seu de les seves oficines, situades en un emblemàtic edifici de la avenidad Prat de la Riba, a Reus (Tarragona). Construït el 1940 i orientat a sud, l’edifici va aportar al renovat espai de treball no només la suficient llum natural sinó la personalitat dels característics sostres de volta catalana, part dels quals es van deixar vistos però pintats de blanc.

L’espai original, format per una planta baixa i un altell, presentava inconvenients com una excessiva compartimentació i diferents alçades de sostre que, en una part del local, arribaven a ser molt justes. A més de tractar aquest punt de partida, el projecte de reforma, realitzat per Estudi Alfred Garcia gotos, es va preocupar també de proporcionar la profunditat de camp necessària, però sense restar privacitat, i resoldre els diferents eixos de circulació del personal i dels clients .

Com explica l’interiorista Alfred Garcia gotos “ens preocupava la comoditat visual i tècnica, ja que l’oficina té una gran afluència de gent i, inicialment, no tenia la privacitat i la discreció necessàries. Generar àmbits individuals de treball va ser la nostra màxima preocupació, així com buscar una arquitectura senzilla, perdurable, atemporal i neutra “.

Per arribar a aquests objectius va ser necessària una intensa i complicada intervenció en la qual es van eliminar els antics envans i es va reforçar estructuralment l’espai per crear un concepte obert, on es van inserir mini-mòduls de treball, concebuts com petites edificacions que pretenen simular un skyline urbà. Els volums no arriben a tocar el sostre de manera que estableixen els diferents llocs de treball sense trencar la visual de les oficines. A més, aquestes mini-arquitectures serveixen per generar el desitjat corredor de circulació.

Aquests volums es van revestir de relliga (2 x 2 cm) en fusta de roure acabat natural i en DM lacat en color blanc, que també generen una acústica òptima al mateix temps que el recorregut visual i conceptual unifica els diferents espais. D’aquesta manera, es creen zones de treball individuals i comuns, on la planta baixa acull diferents zones d’oficina obertes, una sala de reunió, el magatzem i un bany, i la planta altell, alberga el despatx de direcció.

PLÀNOL

Article original:  Interiores Minimalistas

Aquesta web utilitza cookies perquè tingueu la millor experiència d'usuari. Si continua navegant està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les citades galetes i l'acceptació de la nostra política de cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies