Preguntes Freqüentes (Faqs)

Quins són els serveis que ofereix la immobiliària?

La nostra immobiliària ofereix serveis de compra, venda i lloguer de propietats residencials i comercials. També proporcionem assessorament immobiliari i avaluació de propietats.

Com puc posar la meva propietat a la venda o lloguer?

Pots posar en contacte amb nosaltres a través del nostre lloc web, trucant-nos o visitant la nostra oficina. Estarem encantats de programar una reunió per avaluar la teva propietat i discutir-ne els detalls.

Quant de temps es triga a vendre una propietat?

El temps necessari per vendre una propietat pot variar segons diversos factors, com ara la ubicació, la demanda del mercat i les condicions econòmiques. Estarem encantats de proporcionar una estimació basada en la nostra experiència i l’anàlisi del mercat.

Com determineu el preu de venda d'una propietat?

Utilitzem un enfocament integral que inclou l’avaluació del mercat, la comparació amb propietats semblants i la consideració de les condicions actuals del mercat immobiliari.

Quines són les despeses associades a la venda d'una propietat?

Les despeses poden variar, però generalment inclouen comissions d‟agència en el cas de la venda, impostos tant en compra com en venda i despeses de notaria. Estarem encantats de proporcionar-te una llista detallada de les despeses associades durant la nostra consulta.

Oferiu serveis de finançament per a la compra de propietats?

Treballem en col·laboració amb institucions financeres i et podem ajudar a connectar amb opcions de finançament. No obstant això, no proporcionem directament serveis de préstecs.

Què diferencia la vostra immobiliària d'altres?

Ens destaquem pel nostre compromís amb l’excel·lència en el servei al client, la nostra experiència al mercat local i la nostra transparència en totes les transaccions. A més, comptem amb un equip dedicat i apassionat pel sector immobiliari.

Negocieu amb potencials compradors o llogaters?

El nostre equip té experiència en negociacions immobiliàries i treballarà en nom teu per aconseguir els millors termes possibles. Et mantindrem informat a cada etapa del procés de negociació.

Sol·licitar Informació

La teva consulta és important per a nosaltres. Omple el formulari i ens posarem en contacte amb tu tan aviat com sigui possible amb la informació que necessites.

Contacta'ns

He llegit i accepto la Política de Privadessa