Tenim els compradors per al teu immoble.

Som un equip dinàmic, àgil i innovador, que treballa per oferir-te el millor servei immobiliari personalitzat.

Que fem per vendre el teu
habitatge?

L’equip d’Ota Cochs ha nascut i ha crescut per fer front a cada una de les dificultats d’un sector competitiu i variable.

Som un equip dissenyat i preparat per superar els reptes i assolir els objectius.

Estem amb tu fins a l’últim moment.

Treballem exhaustivament a fer de forma eficient una sèrie d’accions útils i resolutives amb un objectiu comú:

Vendre el teu habitatge ràpidament al millor preu.

> Fem una valoració precisa de l’immoble, d’aquesta manera arribarem al valor real del teu habitatge i traçarem una estratègia de preu òptim per fer front els nostres objectius comuns.

>  Aconseguim destacar el teu immoble, fem un reportatge fotogràfic professional, vídeos de qualitat i oferim informació clara i precisa.

> Donem una difusió màxima de l’habitatge, publiquem els nostres immobles utilitzant els millors portals immobiliaris Prèmium, posicionem l’anunci a les primeres pàgines; també a la nostra pàgina web, les nostres xarxes socials, la nostra pantalla LED, cartells de la nostra oficina situada al centre de Reus, i revistes immobiliàries. Una visibilitat única pel teu pis o casa.

> Tenim clients compradors, al nostre sistema informàtic actualitzat, persones disposades a comprar el que tu vols vendre.

> Compartim el teu immoble amb altres agències immobiliàries, formem part d’un grup de col·laboradors locals (ACORDIA) que ens portaran més clients compradors sense que això suposi un cost extra per a tu.

> Atenció i resposta a l’instant, atenem i informem als clients que estiguin interessats en el teu habitatge al moment, donant un servei ràpid i eficaç per agilitzar la possible venta.

> Tracte personalitzat, expert i humà, durant tot el procés de compravenda, coneixem la seva situació i t’assessorem amb transparència i claredat.

Que has de fer tu?

> Preparar tota la informació necessària per vendre.

> Tindre l’habitatge preparat i net abans de poder fer visites.
> Facilitar dintre de les teves possibilitats les visites al teu habitatge.
> Truca’ns per qualsevol consulta.
> I sobretot, confia en el nostre equip, t’ajudarem en tot el procés.

Sol·licitar informació.

Per a contactar amb nosaltres, només cal emplenar el formulari. Nosaltres fem la resta!

    Termes Legals